Santasia 5 delige lingerie set

 

Kissmass kerst jurkje rood

 

Merrily Kerst Jurkje Met String

 

Kissmass kerst jurkje blauw

 

Kissmas 5 delige set

 

Penis koekjes bakvorm

 

Loveboxxx

 

Disclaimer :..

 

Geile-kerstdagen.nl is een onderdeel van awmaster.nl

 

Onder content wordt verstaan: foto, video en tekst

 

Awmaster.nl behoudt zich het recht voor om aangeboden content te weigeren.

 

Awmaster.nl behoudt zich het recht voor om aangeboden content in te korten of zelfs geheel te verwijderen zonder u daar vooraf in te informeren.

 

Content met personen onder de 18 jaar worden niet gepubliceerd. Eveneens als content met verkrachting, dood en andere mensonterende handelingen.

 

Het is niet toegestaan content zonder schriftelijke toestemming vooraf te kopiëren.

 

Awmaster.nl kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor eventuele schade - in welke vorm dan ook - direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site.

 

Awmaster.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door haar bezoeker(ster)s en-of de inhoud van de aangeboden content.

 

Aanbieders van illegale content worden direct en zonder uitzondering aangegeven.

 

Bij het aanbieden van content gaat u ermee akkoord dat Awmaster.nl deze tevens mag gebruiken in promo banners.

 

Het aanbieden van content geschiedt geheel vrijwillig. Aanbieders kunnen op geen enkele wijze aanspraak maken op vergoeding in welke vorm dan ook.

 

Op geen enkele wijze zijn medewerkers van Awmaster.nl verantwoordelijk voor de inhoud van de verhalen, sites, en pagina's die toegankelijk zijn door het volgen van de aangeboden links naar andere website's. Mocht u toch een website tegenkomen met illegale content stellen we het op prijs dat u ons hiervan op de hoogte stelt zodat wij passende maatregelen kunnen treffen.

 

Awmaster.nl behoudt zich het recht voor om de disclaimer te wijzigen zonder u daar vooraf in te informeren. U gaat, voordat u content kunt insturen, akkoord met de door ons opgestelde disclaimer en voorwaarden.

 

Tot slot Wij doen ons uiterste best om illegale content te weren van onze website. Ondanks strenge controle kan het voorkomen dat er toch iets tussen de mazen doorglipt. Mocht u zoiets onze site tegenkomen, stellen we het zeer op prijs wanneer u ons hiervan op de hoogte stelt. In zo'n geval kunnen we het verwijderen.